Sponsortilbud - 24tvh 2022

Tak for din tilmelding til 24timervedhavet anno 2022.

Som noget særligt vil vi gerne give dig muligheden for at handle via særligt gode tilbud i nogle af  skønne Sæbys butikker. Det er vores gode samarbejdspartnere, som også elsker at vise Sæby frem fra sin bedste side, og som elsker at 'løbe ind' i andre gode mennesker der gerne vil besøge byen :-)

Derfor har de - og vi - samlet en række gode tilbud til dig herunder.
De varer ikke for evigt, men der kommer flere op til selve løbet, så hold dig opdateret her!
Vi glæder os til at se dig. 

DIN EGEN 24TVH T-SHIRT
Så afvikles der igen 24timervedhavet i Sæby d. 28-29. maj 2022. Og du kan købe deltagert-shirts med logo (se billede) hos Sportigan i Sæby.

  • T-shirt koster 150,- pr. stk
  • Ved købe af 10 eller flere t-shirts koster de 125,- pr. stk. 

Har du en virksomhed og ønsker du at få dit firmalogo trykt på - så kan vi arrangere det :-) Ring og få et uforpligtigende tilbud.
Vil du bare gerne have dit eget navn trykt på trøjen, så koster det den beskedne sum af 50,- 

Send din bestilling til saeby@sportigan.dk
OBS: Deadline for bestilling er søndag d. 15. maj 2022!

TILBUD PÅ ALT FUSION!
I forbindelse med 24timervedhavet kan du spare 20% på ALT FUSION hos Sportigan i Sæby, ved forevisning af deltagerbevis til 24timervedhavet 2022.
Kig ned i butikken eler send os en mail på saeby@sportigan.dk og skriv din bestilling.
OBS: Forsendelse koster 40,- 


TOSSET MED LØB? TILMELD DIG PERSONLIG TRÆNING HOS LØBETOSSET.DK
Du henvender dig hos Løbetosset.dk som en ny kunde, og fortæller at du har meldt dig til 24timervedhavet 2022 - og så er der en speciel pris kun til dig :-) Hos Løbetosset skal det være sjovt, udfordrende og hårdt - og det tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Så skynd dig at løbe med... det er tosset at lade være :-)   

 

TILBUD PÅ TAG OVER HOVEDET I: FITNESSHUSET
Du henvender dig blot i Fitnesshuset som en ny kunde, og fortæller at du har meldt dig til 24timervedhavet 2022 - og så er der en særlig pris til dig fra os og Fitnesshuset :-) Med andre ord: Kontakt Fitnesshuset og hør nærmer om de spændende og gode tilbud du kan opnår her, fordi du har tilmeldt dig 24timervedhavet :-)