Bliv medlem

Velkommen til 24 Timer Ved Havet 2023

24TIMERVEDHAVET 2023 LØBER EN UGE FREM...

Den 3.-4. juni 2023 byder vi alle velkommen til de forrygende omgivelser i og omkring Sæby, som igen danner rammen for en frisk og fantastisk 24timervedhavet-løbetur. Der står 10 års jubilæum, solskin og et super setup og venter på DIG ๐ŸŒž๐Ÿƒ


DET LØB DU KENDER… MED FLERE MULIGHEDER!

24timervedhavet har igen de velkendte single og stafet-distancer, som kan tilbagelægge i eget tempo - løbende eller gående - i hhv. 6, 12 og 24 timer. Desuden kan du løbe dit første maraton eller ½ maraton, og løbe solen op fra morgenstunden! 

Vi gentager også muligheden for at deltage som single eller stafethold i 3 timer - og endda med start efter hver 3 time (dvs. kl. 12.00, 15.00, 18.00 osv.)
 

GÅRUTEN GENTAGES

Vi gentager også gåruten fra 2022, for dem der ønsker en rolig og anderledes oplevelse. Gåruten adskiller sig fra løberuten, og tager deltagerne med rundt blandt nogle (andre) af Sæbys seværdigheder.

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ๐Ÿ…๐Ÿ‘๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ

Opdateringer af priser, gåturens spændende seværdigheder og tilmelding melder vi løbende ud på vores Facebookside, om end de naturligvis også tilføjes på denne hjemmeside 

Med venlig hilsen
Løbefællesskabet 24timervedhavet.

24timervedhavet, motion, familie, sรฆby, 24

Maraton & Halvmaraton

Lørdag kl. 12.00 og kl. 20.00 starter hhv. maraton og ½maraton nr. 1 og 2. Søndag kl. 06.00 skydes maraton nr. 3 i gang og søndag kl. 9.00 skydes halvmaraton nr. 3 i gang. De friske søndagsløbere kan således holde de hårdt prøvede 24 timers-løbere ved selskab!

Hold Stafet

Stafetløbet er for dig, der har lyst til at løbe med dine venner, familie, naboer, skolekammerater eller kollegaer. Indenfor tidsgrænserne på hhv. 3, 6, 12 eller 24 timer skal jeres hold forsøge at løbe så mange omgange som muligt.

Single-lรธber & DM

Single-løbet er for den individuelle løber, der ønsker, at prøve kræfter med et længere løb. Du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe ruten, og pauser og hvileperioder er op til den enkelte. Følg med på Facebook for nyheder vedrørende DM i 24timers løb.