Bliv medlem

Velkommen til 24 Timer Ved Havet 2022

24TIMERVEDHAVET 2022 ER I STARTBLOKKEN

Den 28-29 maj 2022 vil vi gerne byde jer alle velkommen til en ny, frisk og fantastisk omgang 24timervedhavet - med solskin, et super setup og mange gode, spændende timer i Sæbys fantastiske omgivelser ๐ŸŒž๐Ÿƒ

Og nu er tilmedlingen ÅBEN via sportstimings hjemmeside: TILMELDING HER

DET LØB DU KENDER… NU MED NYE MULIGHEDER!

I 2022 vender 24timervedhavet tilbage med de velkendte single og stafet-distancer, som man kan tilbagelægge i sit eget tempo - løbende eller gående - i hhv. 6, 12 og 24 timer. Desuden kan du løbe dit første maraton eller ½ maraton og være med til at løbe solen op fra morgenstunden :-) 

Som noget nyt, anderledes og spændende, introducerer vi i 2022 nu også muligheden for at deltage som single eller stafethold i 3 timer - og endda med start efter hver 3 time (dvs. kl. 12.00, 15.00, 18.00 osv.)

NY GÅRUTE

Som noget nyt introducerer 24timervedhavet en ny gårute for dem ønsker en rolig og andferledes oplevelse. Gåruten adskiller sig fra løberuten, og tager deltagerne med rundt blandt nogle (andre) af Sæbys mange seværdigheder :-) 

Som noget helt særligt 2022 starter man ved den nye havneudvidelse i Sæby, og går igennem den gamle bydel i Srandgade og igenenm Sæbys gågade, hvor der sågar er muligheder for at sætte sig og nyde en is, kop kaffe eller en rolig stund - inden man vandrer videre. 

Se mere under Information

DM OG ET X I DIN KALENDER

Endelig er vi i 2022 også stolte og glade for, at vi er så heldige at tilbyde DM i 24timers løb. Det bliver som altid en stor oplevelse! 

Sæt derfor kryds i kalenderen dd. 28-29. maj 2022, hvor vi skyder 24timervedhavet anno 2022 i gang efter to års Corona pause.
VI GLÆDER OS SÅ MEGET!!!! :-) ๐Ÿ…๐Ÿ‘๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ

PS: Opdateringer af priser, gåturens spændende seværdigheder og tilmelding melder vi løbende ud på vores Facebookside, om end de naturligvis også tilføjes på denne hjemmeside 

Med venlig hilsen
Løbefællesskabet 24timervedhavet.

24timervedhavet, motion, familie, sรฆby, 24

Maraton & Halvmaraton

Lørdag kl. 12.00 og kl. 20.00 starter hhv. maraton og ½maraton nr. 1 og 2. Søndag kl. 06.00 skydes maraton nr. 3 i gang og søndag kl. 9.00 skydes halvmaraton nr. 3 i gang. De friske søndagsløbere kan således holde de hårdt prøvede 24 timers-løbere ved selskab!

Hold Stafet

Stafetløbet er for dig, der har lyst til at løbe med dine venner, familie, naboer, skolekammerater eller kollegaer. Indenfor tidsgrænserne på hhv. 3, 6, 12 eller 24 timer skal jeres hold forsøge at løbe så mange omgange som muligt.

Single-lรธber & DM

Single-løbet er for den individuelle løber, der ønsker, at prøve kræfter med et længere løb. Du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe ruten, og pauser og hvileperioder er op til den enkelte. Følg med på Facebook for nyheder vedrørende DM i 24timers løb.